© Şanlıurfa Olay 2021

Ferhat Karadağ Suruç’taki ölüm yoluna sitem etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, bugün Suruç ve Birecik ilçelerinde yapacakları programa giderken, Şanlıurfa - Suruç karayolunun 25. kilometresinde meydana gelen trafik kazasına tanık oldu. Kazada, kontrolden çıkan bir otomobilin şarampole devrilmesi sonucu araçta bulunan 2 kişi yaralandı.

Karadağ, kazayı gördükten sonra durarak yaralılara yardım etti. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Karadağ, kazayla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Karadağ, şunları söyledi:

“CHP Şanlıurfa İl Örgütümüzle, Suruç ve Birecik programına giderken Suruç karayolunun 25. Kilometresinde ne yazık ki bir trafik kazasına denk geldik. Bu halkın canı bu kadar ucuz mu? Defalarca söyledik, uyardık ama insanların hayatını umursamayanlar bu duruma kulak tıkadılar. Bu yolda daha kaç kişi ölmeli, daha kaç kişi yaralanmalı? Bu sorumsuzluğun hesabını kim verecek? Bu kaza da gösterdi ki, bu yolda acil olarak duble yol yapılması şarttır. Bu konuda yetkilileri göreve davet ediyoruz. Kazada can kaybı yaşanmaması tek temennimizdir.”

Karadağ’ın açıklamasına çok sayıda destek ve teşekkür mesajı geldi. Bazı kullanıcılar da kazanın sorumlularının bulunması ve cezalandırılması gerektiğini belirtti.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER