© Şanlıurfa Olay 2021

Fenerbahçe'nin eski futbolcusuna silahlı saldırı!

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve şimdilerde futbol yorumcusu olan Serhat Akın, dün akşam program çıkışı silahlı saldırıya uğradı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, saldırı sonucunda ayaklarından yaralandığını belirten Akın, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve eski milli futbolcu Serhat Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda silahlı saldırıya uğradığını ve ayağından yaralandığını açıkladı.

 

Olay, Serhat Akın’ın futbol yorumculuğu yaptığı programın ardından meydana geldi. Henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. 

 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

 

Ayağından yaralanan Akın, olay yerine gelen sağlık birimleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. 

 

Serhat Akın'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

 

Akın, saldırıya uğradığını sosyal medya hesabından "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe" sözleriyle paylaştı. 

 

FENERBAHÇE SALDIRIYI KINADI

Fenerbahçe kulübü, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

“Eski futbolcumuz Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Faillerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz”.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER