© Şanlıurfa Olay 2021

Fenerbahçe, Süper Kupa'nın Ertelemesini Talep Etti

Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe ve Süper Lig şampiyonu Galatasaray arasında 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanması planlanan Süper Kupa maçının ertelenmesi için Fenerbahçe'den bir talep geldi.

Fenerbahçe'nin talebi, 11 Nisan'da UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde Atina deplasmanında Yunan ekibi Olympiakos ile karşılaşacak olmaları üzerine oldu. Sarı-Lacivertliler, bu maçı gerekçe göstererek Süper Kupa'nın mayıs ayında oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu'na talepte bulundu.

Bu arada, Yunanistan Futbol Federasyonu, Olympiakos'un 14 Nisan'da Şampiyonluk Turu'nda oynayacağı Paok maçını erteledi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, önceki gün yaptığı açıklamada "Süper Kupa finalini 7 Nisan'da oynayacağız" ifadelerini kullanmıştı. Bu ifadeler, Fenerbahçe'nin talebinin reddedileceği yönünde yorumlandı.

Bu durum, Süper Kupa'nın oynanacağı tarihin değişip değişmeyeceği konusunda belirsizliğe yol açtı. Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak olan bu önemli maçın son durumu merakla bekleniyor.

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER