© Şanlıurfa Olay 2021

Faruk Polat: "Sorunların çözümü için bu sefer HÜDA PAR deyin"

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı, her hafta Cuma günü saat 11.11'de düzenlediği platformda, Şanlıurfa'nın sorunlarını ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerini paylaşıyor. Bu haftaki toplantıda, İl Başkanı Faruk Polat, uzun bir süredir gündeme getirdikleri konuları tekrar hatırlatarak, önümüzdeki seçimlerde halktan destek istedi.

Polat, "Bütün bu sorunların çözümü bizimle olur" diyerek, seçmenlere bu sefer HÜDA PAR denilmesi çağrısında bulundu. Bu kapsamda, başta Şanlıurfa merkez olmak üzere, tüm ilçelerde gündeme getirilen altyapı, üstyapı, yol, sağlık hizmetindeki eksiklikler, sosyal tesislerin bakımsızlığı, depremzedelerin sorunları, madde bağımlılığı ve başıboş köpek sorunu gibi farklı konuların yer aldığı bir video paylaşıldı.

Başkanların, kendi il ve ilçelerinde yaşanan sorunları gündeme getirdiği videonun sonunda konuşan Polat, Şanlıurfa halkına bir çağrı yaptı. Polat, "Bütün bu sorunların çözümü bizimle olur" diyerek, bu sorunların çözümü için seçmenlere bu sefer HÜDA PAR denilmesi çağrısında bulundu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER