© Şanlıurfa Olay 2021

Eyyübiye'de Değişim Rüzgarı

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, Eyyübiye ilçesinde büyük bir değişim rüzgarı estirdiğini belirtti. Ekinci, aday olduğu günden itibaren ilçeyi karış karış gezerek vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi ve seçim irtibat büroları her gün yüzlerce kişi tarafından ziyaret edildi.

Ekinci, yoğun desteklerden dolayı vatandaşlara teşekkür etti ve "Seçim çalışmaları boyunca göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Eyyübiye'de büyük bir değişim rüzgarı esiyor. Bu rüzgarı birlikte büyüteceğiz ve Eyyübiye'yi hak ettiği yere taşıyacağız." dedi.

Ekinci, Eyyübiye'deki her mahalleye hizmet götüreceklerini, vatandaşların sorunlarını çözmek için gece gündüz çalışacaklarını ve Eyyübiye'yi daha güzel, daha yaşanabilir bir ilçe yapmak için hep birlikte mücadele edeceklerini belirtti.

Seçim çalışmaları kapsamında Eyyübiye'nin farklı mahallelerinde de vatandaşlarla bir araya gelen Ekinci, vatandaşların kendisine göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti. Vatandaşlar da Ekinci'ye teşekkür ederek Eyyübiye'de değişim istediklerini dile getirdiler.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER