© Şanlıurfa Olay 2021

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Yeni Projeleri Açıkladı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 2019 yılından bu yana görevde olduğu süre zarfında kalıcı eserler inşa etti. Bu süreçte, ilçede yaşayan çeşitli kesimlerle etkileşim kurdu ve bir dizi fikir üzerinde birleşti.

Seçim çalışmaları kapsamında, Başkan Kuş, gecenin ilerleyen saatlerine kadar mahalle toplantıları, hane ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Hayati Harrani Mahallesi’nde Tammah Aşireti’ne mensup vatandaşlarla bir araya geldi. Ev toplantısının yapılacağı mahallede karşılandı ve mahalle sakinlerine hitap etti.

Başkan Kuş, Eyyübiye’de doğalgaz hizmeti, millet bahçesi, yüzme havuzu, gençlik ve spor merkezleri, fabrika binası gibi bir dizi hizmetin sunulduğunu belirtti. Yeni dönemde, Güneyşehir'de 250 bin nüfusu barındıracak konut alanındaki çalışmalara hız vereceklerini ve Eyyübiye'yi her alanda geliştirmeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Kuş, Eyyübiye’ye yapılan hizmet ve yatırımların AK Parti’ye verilen desteğin bir sonucu olduğunu belirtti. Eyyübiyelilerin daha fazlasını hak ettiğini dile getirdi. “Eyyübiye’de istikrarlı bir kalkınma hamlesini gören tüm vatandaşlarımız AK Parti çatısı altında, Cumhur İttifakı çatısı altında birleşerek bizleri destekliyor. Verdiğiniz destek ve gösterdiğiniz ilgiye minnettarım” diye konuştu.

Hayatı Harrani Mahallesi’ndeki buluşmanın ardından Hacı Ahmet Damar öncülüğünde Damar ailesi ve akrabalarıyla bir toplantıya katıldı. Burada, yapılan çalışmaları değerlendirdi ve yeni dönemde yapılacaklar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER