Yolcu uçağı evlerin üstüne düştü!

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
https://www.sanliurfaolay.com/
Pakistan Uluslararası Havayolları'na (PIA) ait bir uçağının, Lahor-Karaçi seferini yaparken ülkenin Karaçi kenti yakınlarında bir yerleşim alanına düştüğü açıklandı. A320 Airbus modeli uçağın toplam 107 kişiyi (99 yolcu 8 mürettebat) taşıdığı ve Jinnah Uluslararası Havaalanı'na inmeyi planladığı belirtildi.

Dünya, Pakistan'dan gelen son dakika haberiyle sarsıldı.

 

Lahor-Karaçi seferini yapan ve toplam 107 kişiyi (99 yolcu 8 mürettebat) taşıyan A320 Airbus modelli yolcu uçağı, Karaçi kenti yakınlarında bir yerleşim alanına düştü.

 

YERLEŞİM ALANI HAVALİMANINA ÇOK YAKIN

 

Pakistan Uluslararası Havayolları'na (PIA) aiy uçağın yerel saatle 14:30'da Jinnah Uluslararası Havaalanı'na inmeyi planladığı belirtildi. Aşağıdaki görselde uçağın düştüğü yerleşim alanının haritadan görüntüsü yer alıyor. O karede, yerleşim alanlarının havalimanına ne kadar yakın olduğu görülüyor. Haber7