© Şanlıurfa Olay 2021

DEPSAŞ Enerji Sporcusu Dünya Şampiyonası'na Gidiyor

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü sporcusu Gözde Şahinbaz, Dünya İşitme Engelliler Taekwondo Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Şahinbaz, Ankara'da yapılan Milli Takım Seçmeleri'nde Kadınlar 53 kg kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Şahinbaz, rakiplerini bir bir yenerek gösterdiği başarılı performansla, ülkemizi Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te 25-30 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Dünya Şampiyonası'nda temsil etme hakkı elde etti. Şahinbaz, bu şampiyonada madalya kazanmak için çalışmalarına devam ediyor.

DEPSAŞ Enerji Sportif Direktörü Mehmet İpek, Şahinbaz'ın başarısından dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. İpek, "Gözde kardeşimiz, bizleri onurlandırdı. Kendisini, antrenörlerini, ailesini ve destekçilerini tebrik ediyorum. Kulüp olarak paralimpik sporcularımıza verdiğimiz desteğin meyvelerini topluyoruz. Sporcularımız, emeklerinin karşılığını alıyorlar. Biz de onları gururla izliyoruz." dedi.

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, taekwondo alanında uluslararası alanda başarılar elde etmeye devam ediyor. Kulüp, işitme engelli sporculara yönelik yaptığı çalışmalarla da örnek bir duruş sergiliyor.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER