© Şanlıurfa Olay 2021

Coşkun: iş bırakma eylemi gerçekleştireceğiz!

Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun, Eğitim-Bir-Sen olarak şube müdürü, uzman, araştırmacı ve müfettiş kadrolarına uzman/başöğretmenlik unvanı verilmesi için 2 Ekim'de Türkiye genelinde iş bırakma eylemi gerçekleştireceklerini duyurdu.

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Şanlıurfa Başkanı İbrahim Coşkun, Millî Eğitim Bakanlığı personeline yönelik uzman/başöğretmenlik unvanının genişletilmesi talebiyle 2 Ekim Çarşamba tarihinde Türkiye genelinde iş bırakma eylemi yapacaklarını duyurdu.

 

Başkan Coşkun, Eğitim-Bir-Sen Genel Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla şube müdürü, uzman, araştırmacı ve müfettiş kadrolarında görev yapan Millî Eğitim Bakanlığı personeline de uzman/başöğretmenlik unvanı hakkı tanınması için harekete geçtiklerini belirtti. Bu doğrultuda, Türkiye genelinde gerçekleştirilecek iş bırakma eylemine sendika üyelerinin yoğun katılım göstereceğini ifade etti.

 

Eğitim-Bir-Sen, iş bırakma eylemiyle birlikte yarın saat 13.00'te Ankara'da TBMM Çankaya Kapısı önünde bir basın açıklaması yaparak taleplerini dile getirecek. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER