© Şanlıurfa Olay 2021

Çocuk hasreti Harran Üniversitesi Hastanesi'nde son buldu

Şanlıurfa'da yaşayan Aydemir ailesi, 13 yıllık çocuk hasretine Harran Üniversitesi Hastanesi'nde son verdi. Emin Aydemir ve Besra Aydemir çifti, birçok hastanede kısırlık teşhisi aldıktan sonra Harran Üniversitesi Hastanesi'ne başvurdu.

Harran Üniversitesi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Doç. Dr. Mert Ulaş Barut tarafından yaklaşık 1 yıl süren bir tedavi süreci uygulandı. Tedavi sonrasında Aydemir ailesi, çocuk sahibi oldu.

Doç. Dr. Barut, "35 yaşındaki Emin ve Besra Aydemir çifti 13 yıl boyunca denedikleri tüm yöntemlere rağmen çocuk sahibi olamamışlardı. Bizde 1 yıllık bir tedavi süreci uyguladık. Başarılı bir tedavi sürecinin ardından ailemizin çocuk özlemi son buldu." dedi.

Aydemir çifti, "Mert Umut" adını verdikleri çocuğunu 12 yıl sonra kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadıklarını, kendilerine çocuk hasretine son veren Harran Üniversitesi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Doç. Dr. Mert Ulaş Barut başta olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ettiler.

Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İdris Kırhan, "Şanlıurfa başta olmak üzere tüm bölgede hastalarımıza umut oluyoruz. 13 yıl çocuk özlemi çeken bir ailenin daha mutlu olduğunu görmek bizleri sevindiriyor. Bizlere bu imkanı sunan Harran Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu’na ve üniversite yönetimine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER