© Şanlıurfa Olay 2021

Çiftçi, Karaköprü’de 120 Günlük İcraatlarını Açıkladı! Belediyenin Borcu Ne Kadar?

Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, göreve geldiği günden bu yana 120 günlük çalışmalarını anlatmak için bir basın toplantısı düzenledi. Çiftçi, belediyenin borcu hakkında bilgi verdi ve gerçekleştirecekleri etkinliklerden bahsetti.

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi'nden Karaköprü Belediye Başkan adayı olan Avukat Nihat Çiftçi, 120 günlük çalışmalarını anlatmak için basın toplantısı düzenledi. Özel bir mekanda yerel ve ulusal basın mensuplarının katılımıyla düzenlenen toplantıda, çalışmalarını değerlendirdi.

Başkan Çiftçi, 120 gün içinde gerçekleştirdiği hizmetler, belediyenin mali yapısı ve tasarruf tedbirleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Belediye'de büyük bir tasarruf yaptıklarını belirten Çiftçi, “Fazla mesaiyi kaldırdık, gönüllü olarak hizmet etmek isteyen arkadaşlar devam edebilir. İlçenin eksiklerini belirledik ve hızlı bir şekilde çalışmaya başladık,” dedi.

**Gölpınar Tabiat Parkı Milli Parklardan Devralındı**

Çiftçi, daha önce taahhüt ettiği projeleri tek tek hayata geçireceğini belirterek, “Gölpınar Tabiat Parkı'nı Milli Parklar'dan devraldık. Burayı tamamen Şanlıurfa'nın ve Karaköprülüler için piknik, yürüyüş ve doğayla buluşma alanı olarak hizmete sunacağız. Bu taahhüdümüzü yerine getirdik,” dedi.

**60 Milyon Lira Borç Ödendi**

120 gün içinde 60 milyon lira borç ödediklerini açıklayan Çiftçi, “Karaköprü Belediyesi’nin borcunun 431 milyon 531 bin TL'den 60 milyon TL'sini ödedik. Her ay 15 milyon TL ekside olan Karaköprü Belediyesi şimdi 15 milyon TL artıda. Karaköprü Belediyesi’nin SGK ve diğer kamu kurumlarına borcu toplamda 200 milyon TL,” dedi.

**Karaköprülüler Karar Verdi: "Partimden Memnunum"**

Çiftçi, “Karaköprülüler, Yeniden Refah Partisi'nin başak ambleminin altına oy verdi. Parti arayışına girmemiz milletimize büyük bir saygısızlık olur. Biz partimizdeyiz ve partimizin çatısı altında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. En büyük dileğim, Yarabbi beni Karaköprülülere mahcup etmeden bu dönemi de sona erdir. Her yerde 'Nihat Çiftçi, AK Parti'ye geçti, geçiyor' deniliyor. Ben partimin başındayım, partim benden memnun, ben de partimden memnunum,” diye ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER