© Şanlıurfa Olay 2021

Aslan,"Urfa'nın neresini tutarsanız tutun eksik "

Seçim çalışmaları kapsamında gezilerini sürdüren Anavatan partisi Şanlıurfa milletvekili adayı Halil Aslan, Şanlıurfa Olay gazetesini ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında, Şanlıurfa'da siyaset eksikliğine değinen Aslan, " Şanlıurfa'da siyaset eksikliği var bunun için sahadayız" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında gezilerini sürdüren Anavatan partisi Şanlıurfa milletvekili adayı Halil Aslan, Şanlıurfa Olay gazetesini ziyarette bulundu.

Ziyaret kapsamında, Şanlıurfa'da siyaset eksikliğine değinen Aslan, " Şanlıurfa'da siyaset eksikliği var bunun için sahadayız" dedi.

Ayrıca Şanlıurfa'daki sıkıntılara da değinen Aslan, "Şanlıurfa'nın neresinden tutarsanız tutun eksiklikler var. Altyapısından tutun işsizliğine kadar her yerinde var. Türkiye'nin en genç nüfusu olan Şanlıurfa'da ama ne yazık ki gençler iş bulamıyor, şehir dışına gidiyor." Dedi

ASLAN'DAN DESTEK ÇAĞRISI 

Anavatan partisi Şanlıurfa milletvekili adayı Halil Aslan, 5 yıldır sahada olduklarını Urfa için çalıştıklarını, bundan dolayı vatandaşlardan destek beklediğini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER