© Şanlıurfa Olay 2021

Ahmet Bahçıvan: "Mücahit Tezahüratıyla Mücahit Olunmaz!"

Şanlıurfa eski Belediye Başkanı ve Elektronik Yüksek Mühendisi Ahmet Bahçıvan, seçim atmosferine girildiğini ve partilerin adaylarını belirlemek adına son çalışmalarını yaptıklarını belirtti. Bahçıvan, kendi partilerinden aday olmayanların başka bir partiye çok rahat geçtiğini ve hemen o partinin dava sahibi olduğunu söylediğini ifade etti.

Bahçıvan, "Ne kadar ucuz siyaset. Bunu söyleyenlere değil, o partinin genel başkanlarına şaşıyorum, özellikle ideolojik bir tabanı olan 'Yeniden Refah Partisi'ne.." dedi.

Bahçıvan, aynı durumların Yeniden Refah Partisi'nde de yaşandığını belirtti. "Zannediliyorki gelen kişinin getirdiği oylar partinin oylarıdır. Ne ilgisi var, bu oylar suyun üzerindeki köpük gibidir. Rüzgar dinince köpük suya karışır bu oylarda asli yerine çekilir." dedi.

Bahçıvan, YRP'nin tabanının bunun farkında olduğunu ve buna asla prim vermediğini belirtti. "O bilir ki! Bir kaç kişinin mücahit, mücahit tezahüratıyla mücahit olunmaz!! Dava adamı olmak emek ister zaman ister, fedakarlık ister, bunu YRP tabanıda çok iyi bilir ve farkındadır. Kısa yoldan köşeyi dönmek isteyen Yeniden Refah Parti Genel Başkanı seçimde bunu görecektir." dedi.

Bahçıvan, Erbakan Hocamızın siyasi mirası ile Fatih Erbakan'ın genel başkan olduğunu; fakat lider olamadığını belirtti. "Bilmelidirki o mirasta hepimizin hakkı vardır, ümmetin hakkı vardır. Gerçek dava arkadaşlarını dışlayarak, yol giden Fatih Erbakan'la yürüyen kaç baba dostu kalmıştır." dedi.

Bahçıvan, bu anlayışla hareket eden birinden olsa olsa bir dernek başkanı olur, siyasi lider olamaz sözünde durmayan, vefa ve sadakattan habersiz olanlardan ne parti başkanı olur ne de lider dedi.

 

 

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER