© Şanlıurfa Olay 2021

42 İlde 321 Zehir Taciri ve Sokak Satıcısı Yakalandı

Şanlıurfa'nın da aralarında bulunduğu 42 ilde "Narkoçelik-14" adı verilen büyük bir operasyon düzenlendi. Operasyonlar kapsamında 321 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

Zehir tacirlerinin oluşturduğu suç örgütlerine, uyuşturucu madde imalathanelerine ve bu maddelerin satışını yapanlara yönelik operasyonlar düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, düzenlenen "Narkoçelik-14" operasyonlarında 322 kilogram uyuşturucu madde ve 135 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini duyurdu.

Bakan Yerlikaya, 682 ekip, 2 bin 46 personel, 3 helikopter ile 44 narkotik köpeğinin katıldığı operasyonların, İstanbul, Konya, Şanlıurfa, Manisa, Samsun, Elazığ, Gaziantep, Sakarya, Denizli, Adana, Osmaniye, Sivas, Ankara, Van, Bitlis, Erzurum, İzmir, Mersin, Bingöl, Kırklareli, Tekirdağ, Kahramanmaraş, Isparta, Malatya, Çorum, Diyarbakır, Balıkesir, Adıyaman, Kırşehir, Ordu, Antalya, Aydın, Muş, Trabzon, Muğla, Kırıkkale, Kütahya, Kayseri, Bursa, Afyonkarahisar, Iğdır ve Kocaeli olmak üzere 42 ilde "Narkoçelik-14" çalışmasının düzenlendiğini belirtti.

Bu operasyon, Türkiye genelinde uyuşturucu tacirlerine karşı büyük bir darbe olarak görülüyor. Yakalanan zehir tacirleri ve sokak satıcıları hakkında yasal işlem başlatıldı.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER