olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
18 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

TÜMKİAD’ın Ardahan İl Başkanlığı Açılışı Yoğun İlgi Gördü!

TÜMKİAD’ın Ardahan İl Başkanlığı Açılışı Yoğun İlgi Gördü!
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMKİAD), 44. şubesini Ardahan’da yapılan görkemli bir törenle açtı. Ardahan Kalesi'nde gerçekleştirilen geniş katılımlı tören, Kafkas halk oyunları gösterisi ve Çıldırlı yerel sanatçı Yener Yılmazoğlu'nun seslendirdiği yöresel türkülerle başladı.

Törene, Ardahan Valisi Hüseyin Çiçek, TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, MAK Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, İstanbul Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ, TÜMKİAD il başkanları, Ardahanlı STK temsilcileri, siyasi parti il başkanları, protokol üyeleri ve iş insanları katıldı.

 

Yıldırım: "Bizler Vatanımız ve Bayrağımız İçin Ne Gerekiyorsa Yapma Gayretindeyiz"

 

TÜMKİAD Ardahan Şubesi Başkanı Asker Yıldırım, açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Her şeyden önce vatanımız ve bayrağımız için ne gerekiyorsa yapma gayretindeyiz. TÜMKİAD Ardahan şubesi olarak ilimize nasıl yatırım yapabiliriz, memleketimize hangi güzellikleri katabiliriz, onlara bakacağız. Doğu Anadolu’nun incisi Ardahan’da her şeyi devletten beklemeden biz iş insanları olarak elimizi taşın altına koyacağız. Bugüne kadar yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır," dedi.

 

Kulat: "TÜMKİAD Hiçbir Partinin Arka Bahçesi Değildir"

 

MAK Araştırma Şirketi sahibi Mehmet Ali Kulat, TÜMKİAD'ın insanlarımızın refahını yükseltmeyi hedefleyen bir kuruluş olduğunu belirterek, "TÜMKİAD, hiçbir zaman bir partinin uzantısı olmamıştır. Ekonomik sıkıntıların yaşandığı bu günlerde, TÜMKİAD insanlarımızın iş ve aş sahibi olması için gayret göstermektedir. Siyasi liderlerle görüştüğümde, TÜMKİAD’ın ne yapmak istediğini soruyorlar. Ben de onlara, TÜMKİAD’ın Anadolu'da insanlara yardımcı olduğunu söylüyorum," ifadelerini kullandı.

Tanrıkulu: "Ardahan’da Güzel Şeyler Yapacağımıza İnanıyoruz"

 

TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, Ardahan’da 44. şubelerini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Birçok STK kuruldu ama bazıları devlete ve millete ihanet ettiler. Bizler, devletin STK kültürünü bu ülkeye kazandırmak için önce bir olmalıyız. TÜMKİAD olarak, hiçbir partinin arka bahçesi değiliz. Ticarette dünya genelinde ekonomik kriz var. Bireysel güçlenme, devletin geleceğini güçlendirmez. Bu nedenle devlet güçlü olacak ki millet güçlü olsun. TÜMKİAD, ötekileştirici olmayacak ve bu toprakları kalkındırmak için çalışacak," dedi.

Vali Çiçek: "OSB Açıldığında Ardahan’ın Gelişmesine Katkı Sağlayacak"

Ardahan Valisi Hüseyin Çiçek, törende yaptığı konuşmada, "TÜMKİAD Ardahan Şubesi açılışı için kentimize gelen tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Ardahan, hayvan varlığı itibarıyla Türkiye’de insan başına düşen sayıda birinci ildir. Ardahan’da organize sanayi bölgesi kurarak, tarım ve hayvancılık konusunda önemli adımlar atacağız. Bu bölge, birçok iş insanı için fırsatlar sunacak. Tüm iş insanlarımızı Ardahan’a yatırım yapmaya davet ediyorum," dedi.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!