kadir evliyaoğlu
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
30 Haziran, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.88
  • EURO
    35.18
  • ALTIN
    2450.3
  • BIST
    10647.91
  • BTC
    61616.405$
Ufuklar

Şanlıurfa'da Huzur Operasyonu: Gözaltılar Var!

Şanlıurfa'da Huzur Operasyonu: Gözaltılar Var!
Şanlıurfa'da emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen asayiş operasyonunda 22 aranan şahıs yakalandı. Ayrıca 21 araç ve sürücüsüne trafik kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle cezai işlem uygulandı.

Şanlıurfa'nın da dahil olduğu 47 ilde, zehir tacirlerinin oluşturduğu yerel suç örgütlerine, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapan sokak satıcılarına yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenlendi. Bu operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, toplam 445 şüpheli gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Narkoçelik-23" operasyonlarında 304.5 kg uyuşturucu madde ve 96 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini bildirdi. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "47 ilde Kurban Bayramı öncesi başlayıp tatil boyunca devam eden; zehir tacirlerinin oluşturduğu yerel suç örgütlerine, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapan sokak satıcılarına yönelik düzenlenen 'Narkoçelik-23' operasyonlarında 304.5 kg uyuşturucu madde ve 96 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 445 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı. Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek," ifadelerini kullandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, il emniyet müdürlüklerince 912 ekip ve 1.985 personel, 12 hava aracı ve 13 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla İzmir, Gaziantep, Ankara, Adana, Antalya, Rize, Mersin, Bursa, Konya, Diyarbakır, İstanbul, Şanlıurfa, Kayseri, Kocaeli, Osmaniye, Denizli, Erzurum, Eskişehir, Muğla, Sakarya, Samsun, Hatay, Malatya, Kahramanmaraş, Manisa, Tekirdağ, Van, Batman, Yalova, Amasya, Bolu, Niğde, Şırnak, Balıkesir, Mardin, Bartın, Karaman, Nevşehir, Uşak, Ordu, Trabzon, Adıyaman, Düzce, Edirne, Erzincan, Iğdır ve Sivas olmak üzere 47 ilde "Narkoçelik-23" operasyonları düzenlendi. 

Operasyonlar sonucunda toplam 304.5 kg uyuşturucu madde ve 96 bin adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, 445 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

 

Kaynak: Haber Merkezi

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!