olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
28 Eylül, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Meteoroloji duyurdu: 40 dereceyi aşacak

Meteoroloji duyurdu: 40 dereceyi aşacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü sıcaklıkların yurt genelinde mevsim normallerinin 3 ila 10 derece üstünde seyredeceğini duyurdu. İç Ege'nin doğusu ve İç Anadolu'nun kuzeybatısında ise gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

1/14

Meteoroloji duyurdu: 40 dereceyi aşacak 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, ülkemizin çeşitli bölgelerinde hava durumu farklılık gösterecek.

2/14

Meteoroloji duyurdu: 40 dereceyi aşacak 2

Kuzey ve İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Toroslar Mevkii, İç Anadolu'nun bazı bölgeleri, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Balıkesir, Bursa, Bilecek, Artvin çevreleri, Trabzon ve Rize'nin iç kesimlerinde yer yer çok bulutlu hava olabileceği öngörülüyor.

3/14

Meteoroloji duyurdu: 40 dereceyi aşacak 3

Bu bölgelerde yerel sağanak yağışlar ve gök gürültülü sağanaklar bekleniyor. Diğer bölgelerde ise parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor.

4/14

Meteoroloji duyurdu: 40 dereceyi aşacak 4

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, ancak ülke genelinde mevsim normallerinin 3 ila 10 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

5/14

Meteoroloji duyurdu: 40 dereceyi aşacak 5

ÖĞLEN SAATLERİNE DİKKAT!

Öğle saatlerinden sonra İç Ege'nin doğusu ve İç Anadolu'nun kuzeybatısında kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Bu durumun olumsuz etkilerine karşı dikkatli olunması tavsiye ediliyor.

6/14

Meteoroloji duyurdu: 40 dereceyi aşacak 6

Marmara Bölgesi'nde parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak, ancak öğle saatlerinden sonra Balıkesir, Bursa ve Bilecik çevrelerinde yer yer çok bulutlu hava ve yerel sağanak yağışlar görülebilir.

7/14

Meteoroloji duyurdu: 40 dereceyi aşacak 7

Ege Bölgesi'nde parçalı bulutlu bir hava beklenirken, öğle saatlerinden sonra Kuzey ve İç Ege'nin yer yer çok bulutlu hava ve yerel sağanak yağışlarla karşılaşabilir. Afyonkarahisar ve Kütahya çevrelerinde yağışlar yer yer kuvvetli olabilir.

8/14

Meteoroloji duyurdu: 40 dereceyi aşacak 8

Akdeniz Bölgesi'nde parçalı ve az bulutlu bir hava öngörülüyor, ancak öğle saatlerinden sonra Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Toroslar Mevkiinde yerel sağanaklar ve gök gürültülü sağanaklar bekleniyor.

9/14

Meteoroloji duyurdu: 40 dereceyi aşacak 9

İç Anadolu Bölgesi'nde parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Ancak öğle saatlerinden sonra bölgenin bazı kesimlerinde yer yer kuvvetli yağışlar görülebilir.

10/14

Meteoroloji duyurdu: 40 dereceyi aşacak 10

Batı Karadeniz Bölgesi'nde parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, iç kesimlerde öğle saatlerinden sonra yer yer çok bulutlu hava ve yerel sağanak yağışlar görülebilir.

11/14

Meteoroloji duyurdu: 40 dereceyi aşacak 11

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi'nde parçalı ve az bulutlu bir hava öngörülüyor, ancak Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde öğle saatlerinden sonra yer yer çok bulutlu hava ve yerel sağanak yağışlar bekleniyor.

12/14

Meteoroloji duyurdu: 40 dereceyi aşacak 12

Doğu Anadolu Bölgesi'nde parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, bölgenin kuzeydoğusunda öğle saatlerinden sonra yer yer çok bulutlu hava ve yerel sağanak yağışlar görülebilir.

13/14

Meteoroloji duyurdu: 40 dereceyi aşacak 13

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde az bulutlu bir hava bekleniyor.

14/14

Meteoroloji duyurdu: 40 dereceyi aşacak 14

Kaynak:Yeniçağ

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!