kadir evliyaoğlu
olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Başkan Kuş'tan 15 Temmuz mesajı

Başkan Kuş'tan 15 Temmuz mesajı
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle yayınladığı mesajında, “15 Temmuz, imparatorluk günlerimizden bu yana milletimizin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenlere karşı cereyan eden en büyük halk hareketidir” dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Mehmet Kuş, Türkiye’de siyasi otoritelerin askeri müdahaleler karşısında eli kolu bağlı kalmasının imparatorluk günlerinden 15 Temmuz 2016’ya kadar alışılmış bir durum olduğunu, ancak güçlü liderlik vasıfları taşıyan Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki Türkiye’de bu durumun değiştiğini söyledi.

 

Başkan Mehmet Kuş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle yayınladığı mesajında şunları dile getirdi:

 

“Osmanlı İmparatorluğu’nda padişah deviren, Cumhuriyet dönemine başbakan ve bakan idam eden, Türk yönetim sistemini tehdit eden müdahale geleneğine karşı eli kolu bağlı bir anlayış, 15 Temmuz 2016 tarihinde artık ortadan kalkmıştır. Siyaset kültürümüzün en önemli unsuru olan demokrasinin gelişmesinin önündeki büyük engellerden biri olan darbe geleneği, devlet-millet birlikteliğiyle tarihin karanlık sayfalarına gömülmüştür.

 

Devletimizin bekasını, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, milletimizin birlik ve beraberliğini hedef alan 15 Temmuz hain darbe girişimi, Türk halkının kendi iradesini ve demokrasiyi korumak adına gösterdiği destansı mücadele ile engellenmiştir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla tüm yurtta sokağa dökülen Türk Milleti’nin ortaya koyduğu cesaret ve kararlılıkla elde edilen bu zafer, tarih boyunca çağ açıp çağ kapatan aziz milletimizin tüm dünya milletlerine örnek olarak gösterilecek bir kahramanlık destanıdır.

 

Cennet vatanımızı işgal etmek, birlik beraberliğimizi bozarak ülkemizi sömürge haline getirmek isteyen şer odaklarının kırk yıl emek verdiği Fethullahçı Terör Örgütü eliyle uygulanan hain darbe girişimi, aziz milletimizin canlarını ortaya koymasıyla bir gecede darmadağın edilmiş, leş kargalarının tüm umutları tükenmiştir.

 

Siyasi irade başta olmak üzere, meydanlara dökülen milletimiz, emniyet teşkilatımız ve darbe girişiminin karşısında yer alan Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımızın onurlu mücadelesiyle tarihe geçen bu hadise, dünyada örneği olmayan bir milli bilincin tezahürüdür. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak adlandırdığımız bu önemli gün, içten veya dıştan gelebilecek her türlü tehdide karşı milletimizin ruh halinin ne olacağını ortaya koyan, mücadele ruhunu, zulme ve ihanete karşı direnişi toplum hafızasında canlı tutmanın adıdır. Tarih boyunca hürriyet ve bağımsızlığının sembolü olan bayrağı, kutsal vatan toprağı ve inandığı değerler uğruna seve seve ölüme koşan aziz milletimiz, 15 Temmuz 2016 gecesi yine bu bilinçle ölümün üstüne yürümüş ve yüzlerce korkusuz kahramanımız ölümsüzlükle tanışma şerefine nail olmuştur.

 

Bu önemli gün vesilesiyle; milletimizin birlik ve beraberliği, bayrağımız, kutsal vatan toprağımız ve yarınlarımız için canlarını feda eden tüm 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlıklı, huzur dolu bir ömür dileyerek, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nüzü tebrik ediyorum.”

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

muhasebeci maa?lar?-casibom-aresbet-tokyobet-tokyobet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-