© Şanlıurfa Olay 2021

Karaköprü Belediyespor’un yeni yönetimi beli oldu!

Karaköprü Belediyespor’da gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul kongresi ile yeni yönetim belirlendi. Tek liste halinde gidilen seçimde yeni Kulüp Başkanı Murat Cevheri oldu

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR'DA YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

Geçtiğimiz sezon TFF 3. Ligde şampiyon olma başarısı gösteren ve bu sezon Şanlıurfa’yı TFF 2. Lig’de temsil edecek olan Karaköprü Belediyespor’da seçimli olağanüstü genel kurul kongresi gerçekleştirildi.

Karaköprü Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen kongreye Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, kulübün yönetim kurulu üyeleri ile genel kurul delege üyeleri katıldı. Divan Başkanı ve kâtip üyelerinin seçimiyle başlayan kongrede tek liste halinde gerçekleştirilen seçimde yeni yönetim kurulu üyeleri belirlenirken, kulübün yeni başkanı Murat Cevheri oldu.

‘KENDİ GENÇLERİMİZLE İLERLEYECEĞİZ’

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi kongrede bir konuşma yaparak yeni yönetimin Karaköprü’ye ve kulübe hayırlı olmasını diledi. Yeni bir anlayışla kulübü yöneteceklerini belirten Başkan Nihat Çiftçi, “Yeni delege sistemiyle kulübümüzün önünü açıyoruz ve güçlendirmek istiyoruz. Kulübe yeni bir bakış açısı getirmeye çalışacağız. Bizim yerel yöneticiler olarak bakış açımız her zaman gençlerimize yönelik olacaktır.

Şanlıurfalı ve Karaköprülü evlatlarımıza, hocalarımıza güvenmekten başka çaremiz yok. Kendi evlatlarımızla, öz kaynaklarımızla ilerleyeceğiz, dışarıdan da takviyeler getireceğiz ancak kulübe faydalı olacak, gelecek vadeden futbolcular olacak” diye konuştu.

‘TÜM İMKANLARIMIZLA KULÜBÜMÜZÜN VE YÖNETİMİN ARKASINDAYIZ’

Kulübün şeffaf bir şekilde yönetileceğine dikkat çeken Başkan Nihat Çiftçi, tüm sponsorlukların, reklamların ve hibelerin sözleşme ile yapılacağını kaydetti. Tüm imkanlarıyla seçilen başkan ve yönetimin arkasında olduklarını belirten Başkan Çiftçi, “Biz samimiyetle kenetlenmişiz, yol yürümeye karar vermişiz ve Allah kısmet ederse birlikte ilerleyeceğiz. Yeni kulüp başkanımızı ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Kongremizin Karaköprü Belediyespor’umuza ve ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Karaköprü Belediyespor’un yeni Kulüp Başkanı Murat Cevheri de yeni yönetimin hayırlı olmasını dilerken, kulübün en iyi yerlerde olması için çalışacaklarını belirterek desteklerini esirgemeyen Başkan Nihat Çiftçi’ye teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER