© Şanlıurfa Olay 2021

Başkan Gülpınar, "yeni eğitim öğretim yılı başarı ve mutluluk getirsin"

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, 2024 -2025 Eğitim Öğretim Yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Mehmet Kasım Gülpınar mesajında yeni eğitim - öğretim yılının tüm öğrencilere başarı ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar mesajında; “Değerli Öğrenciler, Kıymetli Veliler ve Saygıdeğer Öğretmenler, Yeni bir eğitim-öğretim yılına adım atarken, geleceğimizin mimarları olan öğrencilerimize ve onları her daim destekleyen eğitimcilerimize başarı dolu bir yıl diliyorum. Eğitim, sadece bireylerin değil, toplumların da ilerlemesini sağlayan en güçlü araçtır. Bu süreçte, gençlerimizin gelişimine katkı sunmak için belediye olarak her zaman yanınızda olduğumuzu vurgulamak isterim.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak, eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek ve öğrencilerimizin daha iyi koşullarda eğitim almasını sağlamak adına çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Umuyorum ki, bu yeni yıl; bilimin, sanatın ve değerlerimizin ışığında ilerleyen bir nesil yetişmesine vesile olacaktır.

 

Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimize ve eğitimcilerimize başarı ve mutluluk getirmesini diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER